fbpx

Nieuwe website www.imo-underlay.com live!

Terug naar Nieuws

Vanaf vandaag heeft Estillon een nieuw visitekaartje voor haar IMO gecertificeerde ondertapijt Fenix Base en gereedschappen voor tapijtinstallatie. De nieuwe website heeft een compleet nieuw ontwerp en is daardoor gebruiksvriendelijker, overzichtelijker en nóg klantgerichter dan de oude website.

Naast de aanpassingen in vormgeving is er ook een zoekfunctie toegevoegd. Bezoekers kunnen nu gemakkelijk de juiste ondervloer en gereedschappen vinden. Op de website vindt u alle technische gegevens van het ondertapijt Fenix Base en de Roberts gereedschappen en accessoires voor de tapijtinstallatie.

Naast deze informatie vindt u ook diverse projecten waar deze producten zijn toegepast: ‘Delighted customers’. Tevens kunt u de Roberts catalogus en Hospitality brochure online doorbladeren.

Dit kwalitatieve ondertapijt van samengesteld polyurethaan schuim onderscheidt Fenix Base van andere IMO kwaliteiten in de markt. Het eerstegraads samengesteld schuim creëert optimaal comfort en duurzaamheid voor het tapijt.

Fenix Base wordt geproduceerd in de fabriek van Estillon in Nederland en vanuit daar naar iedere mogelijke scheepswerf geleverd. De centrale locatie maakt het mogelijk om snel te leveren.

Estillon levert aan de belangrijke spelers binnen de hospitality sector in Europa. Het bedrijf heeft een breed assortiment waarmee ze succesvol opereert in deze sector. De producten voldoen aan de internationale eisen op het gebied van vlam vertragendheid, duurzaamheid en comfort.

Estillon nodigt u van harte uit om de nieuwe site te bezoeken: www.imo-underlay.com

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws