fbpx

Ontwikkelingen bij Estillon

Terug naar Nieuws

Wij informeren u graag over organisatiewijzigingen binnen het Estillon team.

Na 10 jaar voor Estillon als Commercieel Directeur te hebben gewerkt, gaat Paul van Kassel Estillon verlaten. Paul heeft een nieuwe uitdaging gevonden waar hij op 1 maart a.s. zal beginnen. Zijn vertrek wordt opgevangen door onze Sales Manager in de persoon van Hans Conde y Nieto en onze nieuwe Product Marketing Manager; Arno Philipsen (voorheen werkzaam bij Forinn en Carpet Right). De algehele leiding is en blijft in handen van Richard Bosveld.

Op Domotex laat Estillon haar systeemvloeren voor elastische vloeren zien. Stuk voor stuk in eigen huis gefabriceerd. De productontwikkeling loopt op volle toeren en in 2016 verwachten we revolutionaire nieuwe producten te introduceren als aanvulling op ons productengamma. Met een ervaren team van medewerkers en een moderne productieafdeling van systeemvloeren, de toekomst ziet er prima uit!

Op Domotex stellen we onze relaties in staat Paul te bedanken voor de prettige samenwerking.
We nodigen U dan ook uit om op zondagmiddag 17 januari vanaf 16.00 uur met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar én om Paul succes te wensen met zijn verdere carrière.

Dagelijkse planning van de demonstraties tijdens Domotex:
10.00 – 12.00 uur: systeemvloeren (Smartfloor en Floorfixx);
12.00 – 14.00 uur: ondervloeren voor laminaat en PVC-klik (Soneco en Timberbase Plus);
14.00 – 16.00 uur: ondervloeren voor tapijt incl. tapijt spannen (Egalsoft en Elegance Black FR).

Tijdens uw bezoek aan onze stand verwelkomen wij u met een kop koffie, een drankje of een hapje. Voor informatie, uitleg of vragen, staat ons verkoopteam weer voor u klaar. Wij ontmoeten u graag in Hannover!

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws