fbpx

Open sollicitatie

Terug naar Nieuws
Team Estillon

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ondervloeren branche? En ben jij die gemotiveerde en enthousiaste professional die wij in ons team nog missen?


Stuur dan een open sollicitatie en wie weet nodigen we je dan wel uit voor een kop koffie en een goed gesprek.

Solliciteren kan via dit formulier


  Als je vragen hebt of meer informatie wilt over ons bedrijf of de vloerenbranche, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  M  info@estillon.nl | T  0413-427 427


  Wij zijn Estillon!

  Samen met ons hele team zorgen wij voor de ontwikkeling, advies en productie van ondertapijten, ondervloeren en accessoires. Wij bieden onze klanten altijd een passende oplossing voor het installeren van een (onder-)vloer. Onze slogan is dan ook “We will improve your floor”.

  We hebben ons succes te danken aan de professionele kennis en motivatie van onze medewerkers van alle afdelingen, van productie tot inkoop, van personeelszaken tot customer service.

  Het bedrijf

  Met meer dan 50 jaar ervaring in ontwikkeling, advies en productie van ondertapijten, ondervloeren en accessoires heeft Estillon een leidinggevende positie in de markt. Dankzij de ontwikkeling van diverse innovaties, producten en installatietechnieken biedt Estillon een compleet assortiment ondervloeren/ondertapijten voor alle typen vloerbekleding. Vanuit ons centraal gelegen magazijn in Uden (NL) belevert Estillon diverse groothandels, Retail ketens en projectinrichters in Nederland maar ook wereldwijd.

  Deel dit bericht

  Terug naar Nieuws