fbpx

Opening Estillon in Uden

Terug naar Nieuws

Estillon is officieel geopend door de Udense Burgemeester Hellegers. Estillon organiseerde op donderdag 18 april en vrijdag 19 april 2013 twee open dagen. Donderdag voor haar nationale en internationale relaties, vrijdag voor haar lokale relaties, familie en medewerkers.

De officiële opening gebeurde door met een druk op de knop de robot van de nieuwe productielijn in werking te stellen. Dit werd door Burgemeester Hellegers uitgevoerd. Met deze nieuwe productielijn, waarmee systeemvloeren geproduceerd worden, en haar duurzame pand, is Estillon klaar voor de toekomst.

Kantoor, expeditie en voorraad onder één dak: een efficiency slag door van 3 locaties naar 1 locatie te gaan. In het nieuwe pand heeft Estillon een grote showroom, waar al haar producten getoond kunnen worden. Deze is verbonden met een technische ruimte waar training en demonstaties gegeven gaan worden over het leggen van ondervloeren en vloeren. Met deze “Estillon academy” wil Estillon bijdragen aan het verbreden van kennis en vakmanschap in de branche.

Op donderdag 18 april organiseerde Estillon een dag voor nationale en internationale klanten en leveranciers. Tijdens deze dag had Estillon een interessant dagprogramma voor haar gasten. Astronaut André Kuipers had een interessante presentatie over zijn laatste reis naar de ruimte. Hierna gaven Karlheinz Müller en Hans Kuipers van het instituut ‘B2B Industriemarktforschung’ inzicht over de recente ontwikkelingen op de Europese vloerenmarkt. De dag werd afgesloten met een diner in Uden.

Richard Bosveld bedankte allen voor hun aanwezigheid. “Als familiebedrijf met een lange geschiedenis zien wij als geen ander het belang van goede en langdurige relaties met onze partners en klanten. We zijn dan ook zeer verheugd dat we u allen op deze dag hebben mogen ontvangen. En we gaan graag met u een succesvolle toekomst in.”

Op vrijdag 19 april organiseerde Estillon een dag voor haar lokale relaties, familie en medewerkers. Maar ook iedereen die bij de bouw van haar nieuwe pand betrokken was. Bij de opening van haar nieuwe productielijn bood Estillon tevens een cheque aan de Stichting Kruisherenklooster en Kapel. Aangezien Estillon nu in Uden is gevestigd, schenkt Estillon een bijdrage aan een stukje historie in Uden. Estillon vermeerdert de donaties van haar gasten met een bedrag van € 5.000,00. Estillon zal een financiële bijdrage leveren aan het maken van een glazen vloer waar de fundering van de kapel zichtbaar blijft.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws