fbpx

Rapper Pitbull ‘Godfather’ van cruiseschip

Terug naar Nieuws

Rapper Pitbull ‘Godfather’ van cruiseschip met ondervloeren van Estillon”
Estillon is trots op de levering van 20.000 m² Fenix Base ondertapijt aan het nieuwe cruiseschip Norwegian Escape.

Dit cruiseschip is het grootste schip ooit voor Norwegian Cruise Line. Om het maximale aan comfort te bereiken, heeft de rederij gekozen voor een hoge kwaliteit ondertapijt Fenix Base. De hoge kwaliteit Polyurethaan onderscheidt Fenix Base van andere IMO ondertapijten op de markt. Het eerstegraads samengesteld schuim creëert optimaal comfort en duurzaamheid. Fenix Base wordt geproduceerd in Nederland en van daaruit naar iedere mogelijke scheepswerf geleverd.

Leuk detail is dat het cruiseschip is gedoopt door de internationale rapper Armando Christian Perez, oftewel Pitbull. Hij is de ‘Godfather’ van dit cruiseschip. In tegenstelling tot de traditie heeft het nieuwe cruiseschip niet een doopmoeder maar een doopvader.

Zanger van lied ‘on the Floor’ doopt schip met ondervloeren van Estillon

De bouw staat zoals altijd garant voor indrukwekkende getallen. Zo is er 2154 km kabels neergelegd, 400 km aan buizen en is er 300 ton verf gebruikt. Het schip herbergt maximaal 4266 passagiers in 2175 hutten waarvan 1685 balkonhutten en slechts 490 binnenhutten. Op het cruiseschip is veel te doen: 3 zwembaden, Aquapark, ligbedden met handdoeken, jacuzzi’s, diverse bars en lounges, theater, casino, internetcafé, kinderclub, winkels en een uitgebreide spa.

Estillon levert aan de belangrijke spelers binnen de hospitality sector in Europa. Het bedrijf heeft een breed assortiment waarmee ze succesvol opereert in deze sector. De producten voldoen aan de internationale eisen op het gebied van vlam vertragendheid, duurzaamheid en comfort. Voor meer informatie over Fenix Base kunt u de website bezoeken: www.imo-underlay.com

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen, bel +31 (0)24 6485348 of mail met info@estillon.com.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws