fbpx

ROBERTS gereedschappen bestaat 80 jaar!

Terug naar Nieuws

Bij het leggen van een vloer én een ondervloer gebruikt u toch ook graag het juiste gereedschap? Estillon heeft al 12,5 jaar de Roberts collectie, die dit jaar 80 jaar bestaat, in haar assortiment. Een complete collectie met vloerinstallatiegereedschappen, diverse soorten tape, aluminium profielen, Smoothedge tapijtlatten en lijmen.

 

Roberts, het merk dat staat voor kwaliteit!

Roberts wordt inmiddels gezien als een 1e klas merk voor vloerinstallatiegereedschappen, lijmen en fournituren. De meeste gereedschappen die nu nog steeds gebruikt worden zijn bedacht door Roberts. Het bedrijf achter Roberts blijft met innovatieve oplossingen komen die voldoen aan de uitdagingen waar de hedendaagse stoffeerder mee te maken krijgt.
Naast het uitgebreide assortiment ondervloeren en ondertapijten heeft Estillon 12,5 jaar geleden, in 2006, de distributie en verkoop van Roberts gereedschappen in Europa, Rusland en het Midden Oosten overgenomen.

Roberts catalogus

Klik hier voor de digitale Roberts catalogus van Estillon. Toch liever een papieren versie? Vul dan uw gegevens in via ons contactformulier en binnen enkele dagen krijgt u deze dan gratis toegestuurd. Klik hier voor meer informatie over Roberts 80 jaar!

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws