fbpx

Terugblik Domotex 2018

Terug naar Nieuws

Estillon kijkt terug op een succesvolle beurs Domotex, Europa’s vloerenvakbeurs in Hannover, Duitsland. Estillon was dit jaar in een andere hal aanwezig, in hal 11. Maar omdat de hele beurs anders was ingedeeld, wisten zowel de bestaande klanten als nieuwe klanten Estillon te vinden. Afgaande op de bezoekersaantallen van zo’n 45.000 jaarlijkse bezoekers, is Domotex een stabiele beurs. Helaas heeft de verschuiving van de beursdagen niet gezorgd voor meer aanloop.

Desalniettemin heeft het verkoopteam van Estillon de 4 beursdagen uitstekend gebruikt om haar assortiment te presenteren. Met behulp van de ervaren stoffeerder Jason Roberts, werd uitgebreid de ondervloerenrange Floorfixx en de ondertapijten Egalsoft en Best Base Elegance Black FR gedemonstreerd. Uiteraard werden hierbij de Roberts gereedschappen gebruikt.

Estillon bedankt iedereen die heeft meegewerkt om de beurs tot een succes te maken. Met name alle onze partners, de bezoekers en het Estillon team. Estillon begroet u graag in 2019 weer op de beurs Domotex!

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen + 31 (0)24 6485348 of mail met info@estillon.com. Voor meer informatie kijk op estillon.com

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws