fbpx

estillon.com live

Terug naar Nieuws

Vernieuwde website Estillon live!
Estillon heeft een nieuw visitekaartje. De nieuwe website van Estillon heeft een compleet nieuw ontwerp en is daardoor gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en klantgericht.

Naast de aanpassingen in vormgeving is er ook een zoekfunctie toegevoegd. Bezoekers kunnen nu gemakkelijk de juiste ondervloer voor de verschillende soorten vloerbedekkingen zoeken. De website is uitgebreid met handige instructievideo’s over hoe een ondervloer gemonteerd dient te worden. Tevens is er een koppeling gemaakt de sociale media zoals LinkedIn en YouTube. De website is in het Nederlands, Engels, Duits en Frans beschikbaar.

Woninginrichters denken mee
Estillon heeft de nieuwe website mede te danken aan de input van zijn klanten. De beoordelingen zijn gebruikt om de site van Estillon te verbeteren zodat deze volledig aansluit op de wensen van de klanten.

Estillon nodigt u uit
Naast alle informatie over de producten en gereedschappen voor tapijt, laminaat, parket, PVC, vinyl en linoleum kunt u ook diverse projecten bekijken waar de producten van Estillon geïnstalleerd zijn. Tevens kunt u de achtergronden over Estillon lezen, diverse foto’s bekijken van onder andere het nieuwe pand in Uden. Paul van Kassel: “Bekijk ook ons ‘smoelenboek’, zodat de persoon waar u altijd telefonisch contact mee heeft ook een gezicht krijgt!”

Heeft u vragen over ondertapijt, ondervloeren of gereedschappen? Estillon geeft bij “Veel gestelde vragen” antwoord op uw vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Estillon, via de contactpagina. Tot slot vindt u onder Nieuws de laatste persberichten van Estillon.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws