fbpx

Youtube-video systeemvloer Floorfixx

Terug naar Nieuws

Bekijk nu op het Youtube-kanaal van Estillon diverse installatievideo’s! Zoals bijvoorbeeld de video van de systeemvloer Floorfixx.

In de video van Floorfixx communiceert Estillon kort en helder aan de stoffeerder, om het leggemak te vergroten, de leginstructie van onze systeemvloer Floorfixx. Een ervaren stoffeerder laat in deze video van ruim drie minuten zien hoe snel en schoon deze systeemvloer gelegd wordt.

Ervaart u dat uw klanten weinig tijd hebben voor het laten plaatsen van een nieuwe vloer? Estillon biedt u de oplossing: in plaats van vloeibaar egaliseren, kunt u een tijdbesparende systeemvloer aanbieden, bijvoorbeeld de systeemvloer Floorfixx! Hier kunt u zien dat u met Floorfixx op een droge manier eenvoudig een nieuwe, isolerende en egale ondervloer kunt creëren. Deze ondervloer is direct belastbaar. Een groot voordeel ten opzichte van het natte egaliseren! Tijdbesparend, eenvoudig en schoon! Geen gesjouw met zware zakken egaline, geen stof in de omgeving van het mixen. Daarnaast geen lange droog- en wachttijden, èn een ondervloer, zoals Floorfixx, verlengt tevens de levensduur van de vloerbekleding.

Foto’s: de Floorfixx trailer onderweg naar een klant!

Floorfixx Regular is een ondervloer die met behulp van het sandwichsysteem en de interactieve lijm snel en eenvoudig een nieuwe, isolerende, egale en direct belastbare ondervloer creëert. De ondervloer is geschikt voor PVC stroken/lamellen, verend vinyl, linoleum en tapijt(tegels). De vloeren toepasbaar voor huishoudelijk en projectmatig gebruik. Floorfixx voldoet aan de 10 dB norm gesteld door de VVE en woningcorporaties.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws