fbpx

Estillon plant bomen ter compensatie CO2 uitstoot

Terug naar Nieuws
Plant A Tree - Floorfixx

Estillon plant bomen ter compensatie CO2 uitstoot


Estillon wil een voorbeeld zijn in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We doen er alles voor om de door ons gestelde klimaatdoelen te behalen. Belangrijk hierbij is om onze Co2-uitstoot te verlagen. Hier zijn we de laatste jaren erg op gefocust en met een goed resultaat. De Co2 uitstoot die we (nog niet) kunnen vermijden willen we op een duurzame en impactvolle manier compenseren.

ACTIE

Om de CO2 uitstoot die we (nog niet) kunnen vermijden te compenseren planten wij één boom per bestelde pallet Floorfixx systeemvloeren. De actie loopt de hele maand april. Estillon plant de bomen middels een donatie aan Trees for All

Floorfixx regular 48 pakken
Floorfixx fini 30 pakken
Floorfixx smart 42 pakken
Floorfixx comfort 48 pakken

Over Trees for All

Trees for All plant bomen voor het leven. Bomen en bossen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering en verlies van biodiversiteit. Zonder bomen is er geen leven. Daarom plant Trees for All wereldwijd nieuwe bossen, herstellen ze gedegradeerde bossen en maken ze mensen bewust van het belang van bomen. Aan de andere kant van de wereld, maar ook dichtbij huis. Zo dragen ze bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Trees for All bestaat al ruim 20 jaar en is een erkende stichting met CBF-keurmerk en ANBI-status. Het CBF toetst of erkende goede doelen aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Terug naar Nieuws