fbpx

Succesvolle beurs Domotex 2017

Terug naar Nieuws

Succesvolle beurs Domotex 2017

Estillon blikt terug op een succesvolle beurs Domotex, Europa’s vloerenvakbeurs in Hannover.

Estillon heeft tijdens deze 4 dagen de ondervloerenrange Floorfixx gedemonstreerd, ideaal voor droge egalisatie. Daarnaast trok professional Jason Roberts veel aandacht van de bezoekers door naast het leggen van de Floorfixx systeemvloeren, ook ondertapijt te spannen. Maar ook het naadloos lassen van tapijt trekt altijd veel bekijks. Natuurlijk werden hierbij de Roberts gereedschappen gebruikt.

Naast de aandacht voor de demonstraties, heeft het verkoopteam van Estillon vele bestaande klanten en nieuwe relaties gesproken. Ook is Estillon trots op nieuwe samenwerkingen met nieuwe klanten in landen waar Estillon nog niet actief was.

Estillon bedankt iedereen die heeft meegewerkt om de beurs tot een succes te maken. Met name alle onze partners, de bezoekers en het Estillon team. Estillon begroet u graag in 2018 weer op de beurs Domotex, waar zij uiteraard weer present zal zijn!

Zoals u ook heeft kunnen lezen op onder andere www.vloerenplein.nl, registreert Beursorganisator Deutsche Messe een duidelijke groei in zowel het aantal exposanten als de beursvloeroppervlakte, zo laat zij in het slotbericht van Domotex 2017 weten. Ook is er een toename van de internationaliteit, bij zowel exposanten als bezoekers. “Domotex heeft wederom zijn reputatie als leidende marktplaats voor de vloerenindustrie waargemaakt,” aldus Dr. Andreas Gruchow van Deutsche Messe. De exposanten zijn volgens hem zeer te spreken over het internationale gehalte van het bezoek. Het bezoekersaantal van circa 40.000 is vergelijkbaar met dat van 2015, toen eveneens gelijktijdig de biënnale Bau werd gehouden, het evenement in München dat al jaar en dag bezoekers en exposanten van de wereldbeurs voor vloerbedekkingen weet af te snoepen.

Dr. Andreas Gruchow, Lid van de managing board van Deutsche Messe AG en Susanne Schmidhuber, managing Partner, presenteerden een nieuwe concept voor Domotex op een persconferentie: een nieuwe lay-out voor de beursindeling en de beurs wordt van vrijdag tot en met maandag gehouden, in plaats van de huidige zaterdag tot en met dinsdag. Daarnaast kondigden ze aan een jaarlijkse ‘keynote’ te gaan introduceren en meer nadruk te leggen op trends en innovaties. Domotex in Hannover wordt in 2018 gehouden van 12 -15 januari en is dagelijks van 9-18 uur te bezoeken.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen + 31 (0)24 6485348 of mail met info@estillon.com. Voor meer informatie kijk op estillon.com

Terug naar Nieuws